Önska låt            Tablå               Ljudarkiv              Bilder             Om radion           Kontakt

Katrineholm FM är en del av Katrineholm 100 år och har möjliggjorts via ekonomiskt stöd från

”Mitt Drömprojekt”. 

Klicka på denna texten för att läsa mer om ”Mitt Drömprojekt”.


Idéen med webbradion är att göra en radio av alla, för alla. En radio som samlar katrineholmarna och där de kan ta del av nyheter, reportage, tävlingar och evenemangstips, blandat med den skönaste musiken. Under 2017, när Katrineholm fyller 100 år, kommer radion vara en central roll för information. Det är på Katrineholm FM du får reda på vad som händer i stan. Vi har aktuella reportage, gäster och intervjuer. I programutbudet hittar man bland annat Godmorgon Katrineholm med Anders Hördin, Någorlunda Annorlunda med Jonas Falkestedt och Jennifer Grund, KFM Topp 5 som är vår egna topplista där lyssnarna röstar på veckans låt, Ice Cream Man Power Pop and More med Wayne Lundqvist Ford, Mitt Nitt med Daniel Hjalmarsson. Sen har vi tre DJ:s Viktor, Alberto och Mikael som står för underhållningen på fredag- och lördagkvällar.


Musikmixen tilltalar de flesta. Ett tjogotal musikintresserade katrineholmare har satt ihop spellistor med olika genrer. Det betyder att du med stor sannorlikhet kan höra just din favoritmusik någon gång under dagen på Katrineholm FM. Du ser i tablån när just din musikstil ska spelas. Dagtid spelas det blandad musik för alla åldrar.


Katrineholm FM är en reklamfri radiokanal. Däremot finns det sponsorer som med ekonomiska medel går in och stöttar radion för att verksamheten ska kunna hållas igång. Sponsorpengarna kommer gå till tillstånd, STIM-avgifter, internetuppkoppling och andra fasta kostnader såsom lokalhyra. Överskott går t.ex. till marknadsföring och priser i lyssnartävlingar.


Ansvarig utgivare för radion är Daniel Hjalmarsson via hans företag Green Gecko Production.